Stine Hedelund Andersen
Jeg er uddannet arkitekt og designer fra Århus arkitektskole sommeren 2014, og har siden hen arbejdet som designer hos møbelproducenten Theca og Søstrene Grene. 


Det at få ting til at opstå og udvikle sig fascinerer mig. Jeg elsker at være kreativ, bruge mine hænder og se ting udvikle sig, så man til sidst står med vellykket resultat i hånden. Jeg beskæftiger mig både med møbeldesign, mindre produktdesign og blandede grafiske opgaver.


Derudover synes jeg, det at gøre en forskel for andre mennesker er utrolig vigtig. Det lyder banalt, men jeg finder stor glæde ved, at hjælpe andre mennesker, og har derfor altid ønsket at beskæftige med mennesker. Det at lave bedre rammer og produkter for mennesker er blevet min passion. At respektere omgivelserne, og have en pragmatisk tilgang er i min ånd utrolig vigtigt. Det er vigtigt at se fremad, se hvad fremtiden har brug for. Bæredygtighed spiller en vigtig rolle.


Jeg er som person nysgerrig anlagt, hvilket kommer til gode i og med, at jeg er åben og engageret i at lære nyt. Jeg ser det at lære nyt som en vigtig del af tilværelsen. Det at hele tiden udvikle sig fagligt og personligt, har jeg altid sat stor pris på.


I mine designs er jeg meget inspireret af de danske håndværker traditoner.  Det enkle og ærlige design fascinerer mig. intet behøves at skjules, hvis alle detaljer er godt designede. At skære ind til benet, gøre tingene enkelt i sine udtryk, kan jeg rigtig godt lide.


Jeg elsker at skabe og ser frem til flere opgaver. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål mm.


Kontakt: Hedelund.stine@gmail.com


        Stine Hedelund Andersen